La Jamaca

Puerto Rico Adası, La Parguera
La Jamaca Genel
La Jamaca Genel
La Jamaca Genel
La Jamaca Genel
La Jamaca Genel
Image More +174 fotoğraf
La Jamaca
Reparto La Borde, Colinas La Parguera Rd 304 Puerto Rico Adası, La Parguera

La Jamaca konaklamanızda Lajas bölgesinde, plaj yakınında, Plaza San Pedro ve Playita Rosada Dinlenme Alanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Mata La Gata Adası ile 1,8 km (1,1 mil) ve Bioluminescent Körfezi ile 2,2 km (1,4 mil) mesafede.

El Patio de La Jamaca La Jamaca misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta sonu 8.00 ve 13.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon
Room
Economy Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x