Parador Villa Parguera

Puerto Rico Adası, La Parguera
Parador Villa Parguera Öne Çıkan Resim
Parador Villa Parguera Dış Mekan
Parador Villa Parguera Dış Mekan
Parador Villa Parguera Dış Mekan
Parador Villa Parguera Dış Mekan
Image More +85 fotoğraf
Parador Villa Parguera
PR 304 Km.3.3 Puerto Rico Adası, La Parguera

Lajas bölgesindeki Parador Villa Parguera misafirlere denize sıfır, Plaza San Pedro ile Excursiones Ecoboriken Inc. 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Buye Plajı ile 15,2 mi (24,4 km) ve Bahía de Fosforescente ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Aquamarina ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta sonu 7.30 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 74 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, resepsiyonda emanet kasası ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x