Parc Hotel Billia

Monterosa, Italian Alps
Parc Hotel Billia Genel
Parc Hotel Billia Genel
Parc Hotel Billia Genel
Parc Hotel Billia Genel
Parc Hotel Billia Genel
Image More +32 fotoğraf
Parc Hotel Billia
Viale Piemonte, 72 Monterosa, Italian Alps

Parc Hotel Billia konaklamanızda Saint-Vincent merkezinde, Casino de la Vallee yakınında ve Terme di St Vincent ile 2 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Issogne Kalesi ile 13,9 km ve Verres Kalesi ile 16,1 km mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için Le Rascard restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 119 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Family
Family Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x