Hotel Relais Du Foyer

Panorama
Hotel Relais Du Foyer Dış Mekan
Hotel Relais Du Foyer Dış Mekan
Hotel Relais Du Foyer Dış Mekan
Hotel Relais Du Foyer Dış Mekan
Hotel Relais Du Foyer Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Hotel Relais Du Foyer
Localita Panorama 37 , Panorama

Hotel Relais Du Foyer konaklamanızda Chatillon merkezinde, Casino de la Vallee ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Terme di St Vincent ile 2 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Gamba Kalesi ile 3,8 km ve Fenis Kalesi ile 15 km mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Balkon
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Bedroom with double bed or 2 single beds, balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x