Paradise Hotel & Wellness

Monterosa, Italian Alps
Paradise Hotel & Wellness Öne Çıkan Resim
Paradise Hotel & Wellness Dış Mekan
Paradise Hotel & Wellness Dış Mekan
Paradise Hotel & Wellness Kahvaltı
Paradise Hotel & Wellness Kahvaltı
Image More +46 fotoğraf
Paradise Hotel & Wellness
Viale Piemonte 54/56 Monterosa, Italian Alps

Saint-Vincent bölgesindeki Paradise Hotel & Wellness konaklamanızda, Casino de la Vallee ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Saint-Vincent Belediye Binası ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Breuil-Cervinia Kayak Alanı ile 20,8 mi (33,5 km) ve La Chiesa di Saint-Vincent ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 32 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Sağlık kulübü, kapalı havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Economy Tek Kişilik Oda
Room
Comfort Tek Kişilik Oda
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Comfort Üç Kişilik Oda
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x