Paradise Beach Hotel

Roatan
Paradise Beach Hotel Genel
Paradise Beach Hotel Genel
Paradise Beach Hotel Genel
Paradise Beach Hotel Genel
Paradise Beach Hotel Genel
Image More +164 fotoğraf
Paradise Beach Hotel
West Bay Beach , Roatan

Paradise Beach Hotel misafirlere Roatan bölgesinde, plajda, West Bay Plajı ve Tabyana Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel West Bay Alışveriş Merkezi ile 0,1 mi (0,2 km) ve Penelope's Island Emporium ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için Il Pomodoro Pizzas ideal; otelin denize sıfır restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 81 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Roatan bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4306 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine sunulur, ayrıca ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi hizmeti vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Garden
Garden Villa
Balcony
Balcony Suite
Oda,
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
King
King Paradise
Oda,
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
King
King Oceanic
Room
Three Bedroom Villa
Room
Honeymoon Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x