Bananarama Dive & Beach Resort

Roatan
Bananarama Dive & Beach Resort Genel
Bananarama Dive & Beach Resort Genel
Bananarama Dive & Beach Resort Genel
Bananarama Dive & Beach Resort Genel
Bananarama Dive & Beach Resort Öne Çıkan Resim
Image More +115 fotoğraf
Bananarama Dive & Beach Resort
West Bay Beach , Roatan

Bananarama Dive & Beach Resort konaklamanızda Roatan bölgesinde, plajda, West Bay Plajı ve Tabyana Plajı yakınında olacaksınız. Bu plaj olan resort otel Gumbalimba Parkı ile 1,9 km (1,2 mi) ve Half Moon Bay Plajı ile 5,6 km (3,5 mi) mesafede.

Bu resort otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretsiz tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 32 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu resort otelde ayrıca bebek bakımı (ücretli), otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Two
Two Queen Beds Restaurant View
Queen
Queen Room With Restaurant View
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez (Garden Cabana 2nd Floor King)
Daire,
Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Ek Bina
Oda,
Oda, Sigara İçilmez
Oda,
Oda, Sigara İçilmez
Room
Queen Duplex with Extra Bed
Room
Superior Queen Room With Extra Bed
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez (Garden Cabana King Bed)
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez (Garden Cabana Queen Bed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x