West Bay Lodge

Roatan
West Bay Lodge Genel
West Bay Lodge Genel
West Bay Lodge Genel
West Bay Lodge Genel
West Bay Lodge Öne Çıkan Resim
Image More +86 fotoğraf
West Bay Lodge
West Bay, carretera pamimentada #1 , Roatan

West Bay Lodge konaklamanızda Roatan bölgesinde, plaj yakınında, West Bay Alışveriş Merkezi yakınında West Bay Plajı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu spa olan otel Gumbalimba Parkı ile 1,7 km (1,1 mi) ve Roatán Marine Park ile 5,8 km (3,6 mi) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

12 odada mikrodalga fırın ve minibar mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve spa küveti mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Daire, 2 Yatak Odası
Room
Bungalow, 2 Queen Beds
Room
Honeymoon Bungalov, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior Bungalov, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Royal Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x