Papagayo Beach Resort

Jan Thiel
Papagayo Beach Resort Genel
Papagayo Beach Resort Genel
Papagayo Beach Resort Genel
Papagayo Beach Resort Öne Çıkan Resim
Papagayo Beach Resort Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Papagayo Beach Resort
Jan Thiel Baaai Z N , Jan Thiel

Papagayo Beach Resort misafirlere Jan Thiel bölgesinde, plaj yakınında, Leeward Antilleri ile Jan Thiel Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Mambo Plajı ile 6,1 mi (9,8 km) ve Kurasao Deniz Akvaryumu ile 6,3 mi (10,2 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Roast Gastrobar ideal; otelin havuz kenarı restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 80 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kumarhanede şanslarını deneyebilir; ayrıca, dinlenmek isteyen misafirlerimiz için sağlık kulübü ve açık havuz vardır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Room
Villa, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x