Livingstone Jan Thiel Resort

Jan Thiel
Livingstone Jan Thiel Resort Genel
Livingstone Jan Thiel Resort Genel
Livingstone Jan Thiel Resort Genel
Livingstone Jan Thiel Resort Öne Çıkan Resim
Livingstone Jan Thiel Resort Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Livingstone Jan Thiel Resort
Jan Thiel Baai z/n , Jan Thiel

Livingstone Jan Thiel Resort misafirlere Jan Thiel bölgesinde, eğlence bölgesinde, Leeward Antilleri ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Jan Thiel Plajı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Mambo Plajı ile 5,7 mi (9,2 km) ve Kurasao Deniz Akvaryumu ile 5,9 mi (9,5 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Don's Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 250 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz ve spa küveti mevcuttur. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Villa, 2 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x