Papagayo Beach Hotel

Jan Thiel
Papagayo Beach Hotel Genel
Papagayo Beach Hotel Genel
Papagayo Beach Hotel Genel
Papagayo Beach Hotel Genel
Papagayo Beach Hotel Genel
Image More +48 fotoğraf
Papagayo Beach Hotel
Jan Thiel Z/N , Jan Thiel

Papagayo Beach Hotel konaklamanızda Jan Thiel bölgesinde, Jan Thiel Plajı ile 0,7 km (0,4 mi) ve Mambo Plajı ile 9,8 km (6,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Kraliçe Emma Köprüsü (The Swinging Old Lady) ile 11,9 km (7,4 mi) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Papagayo Beach Club yemek servisi için ideal; bu otelde toplam 10 restoran var. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 4 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 155 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Yarı açık banyolar, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Kumarhanede geçirilecek bir gece öncesinde 2 açık yüzme havuzu mükemmel bir dinlenme ve güç toplama olanağı sunar. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Bahçe Manzaralı
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Okyanusa Sıfır
Oda
Oda (Run of the House)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat (Lobby View)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat (Boulevard View)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x