Panorama Ocean View

East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Paje
Panorama Ocean View Öne Çıkan Resim
Panorama Ocean View Dış Mekan
Panorama Ocean View Yerinde Yemek
Panorama Ocean View Yerinde Yemek
Panorama Ocean View Oda Manzaraları
Image More +19 fotoğraf
Panorama Ocean View
Paje Beach East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Paje

Paje bölgesindeki Panorama Ocean View size Jambiani Plajı yakınında ve Paje Plajı ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Kiwengwa Plajı ve Shangani Plajı ile aynı bölgededir.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Panorama Ocean View misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x