Pangkham Lodge

Luang Prabang
Pangkham Lodge Öne Çıkan Resim
Pangkham Lodge Dış Mekan
Pangkham Lodge Kahvaltı
Pangkham Lodge Oda Manzaraları
Pangkham Lodge Oda Düzeni
Image More +39 fotoğraf
Pangkham Lodge
No. 06/01 Ban Thatluang Phothisarath Road , Luang Prabang

Luang Prabang bölgesindeki Pangkham Lodge misafirlere nehir kıyısında, Pha Tad Ke Botanik Bahçesi ile Mekong 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Geleneksel Sanatlar ve Etnoloji Merkezi ile 0,4 mi (0,7 km) ve Wat Manorom ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Double Room
Room
Superior Twin Room
Room
Superior Triple Room
Room
Superior Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x