Maison Dalabua

Luang Prabang
Maison Dalabua Genel
Maison Dalabua Genel
Maison Dalabua Genel
Maison Dalabua Genel
Maison Dalabua Öne Çıkan Resim
Image More +85 fotoğraf
Maison Dalabua
Oupalath Khamboua Road, Ban That , Luang Prabang

Luang Prabang bölgesindeki Maison Dalabua konaklamanızda, Pha Tad Ke Botanik Bahçesi ve Mekong ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Wat Manorom ile 0,4 mi (0,7 km) ve Geleneksel Sanatlar ve Etnoloji Merkezi ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Laos mutfağı sevenler için MANDA de LAOS ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Grand
Grand Deluxe Heritage Room
Overwater
Overwater Bungalow
Room
Classic Oda
Room
Grand Deluxe Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x