Chitchareune Mouangluang Hotel

Luang Prabang
Chitchareune Mouangluang Hotel Genel
Chitchareune Mouangluang Hotel Genel
Chitchareune Mouangluang Hotel Genel
Chitchareune Mouangluang Hotel Genel
Chitchareune Mouangluang Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +47 fotoğraf
Chitchareune Mouangluang Hotel
Bounkhong Road , Luang Prabang

Chitchareune Mouangluang Hotel size Luang Prabang merkezinde, Pha Tad Ke Botanik Bahçesi ile 4 dakika yürüyüş ve Mekong ile 5 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dara Market ile 0,3 mi (0,4 km) ve Geleneksel Sanatlar ve Etnoloji Merkezi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler 35 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Açık havuz ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Executive
Executive Süit
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Oda
Room
Premier Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x