Pandora B&B

Pompei
Pandora B&B Öne Çıkan Resim
Pandora B&B İç Mekan
Pandora B&B Kahvaltı
Pandora B&B Kahvaltı
Pandora B&B Yerinde Yemek
Image More +25 fotoğraf
Pandora B&B
Via Armando Diaz 9 , Pompei

Pandora B&B misafirlere Pompei merkezinde, Pompeii Arkeoloji Parkı ve Shrine of the Virgin of the Rosary of Pompei Kilisesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 4,3 mi (6,9 km) ve Piazza Tasso ile 17,1 mi (27,5 km) mesafede.

Misafirlere her gün 6.30 ve 11.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 3 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Üç Kişilik Oda (Positano)
Room
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda (Vernazza)
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda (Vintage)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x