La Casa del Corallo

Pompei
La Casa del Corallo Genel
La Casa del Corallo Öne Çıkan Resim
La Casa del Corallo Dış Mekan
La Casa del Corallo Dış Mekan
La Casa del Corallo Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
La Casa del Corallo
Via Armando Diaz , Pompei

Pompei bölgesindeki La Casa del Corallo misafirlere Shrine of the Virgin of the Rosary of Pompei Kilisesi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Pompeii Arkeoloji Parkı ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Pompeii Forum ile 1,8 km (1,1 mil) ve Napoli Körfezi ile 5,5 km (3,4 mil) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x