Opus Casa Vacanze

Pompei
Opus Casa Vacanze Genel
Opus Casa Vacanze Genel
Opus Casa Vacanze Öne Çıkan Resim
Opus Casa Vacanze Dış Mekan
Opus Casa Vacanze Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Opus Casa Vacanze
Via Albenzio de Fusco 6 , Pompei

Pompei bölgesindeki Opus Casa Vacanze konaklamanızda, Pompeii Arkeoloji Parkı ve Shrine of the Virgin of the Rosary of Pompei Kilisesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu pansiyon Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 4,4 mi (7 km) ve Piazza Tasso ile 16,4 mi (26,4 km) mesafede.

Opus Casa Vacanze misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 30-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Ev, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x