Pandanus Resort

Mui Ne
Pandanus Resort Genel
Pandanus Resort Genel
Pandanus Resort Genel
Pandanus Resort Genel
Pandanus Resort Genel
Image More +187 fotoğraf
Pandanus Resort
3 Nguyen Huu Tho, Mui Ne , Mui Ne

Pandanus Resort konaklamanızda Phan Thiet bölgesinde, plajda, Mui Ne Plajı yakınında Mui Ne Kum Tepeleri ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı resort otel Kırmızı Kum Tepeleri ile 0,4 km ve Mui Ne Pazarı ile 1,9 km mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Café Blue Lagoon ideal; resort otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 134 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, açık tenis kortu ve sauna mevcuttur. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 12 km içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (comfort)
Executive
Executive Süit
Signature
Signature Süit
Bungalov,
Bungalov, Deniz Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Standard)
Room
Oda (Garden/Pool view)
Room
Family Süit
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Deluxe)
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda (comfort)
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı (Standard)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x