Palazzo Brando

Treviso
Palazzo Brando Genel
Palazzo Brando Genel
Palazzo Brando Dış Mekan
Palazzo Brando Dış Mekan
Palazzo Brando Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Palazzo Brando
Strada Terraglio, via Manzato, 2/A , Treviso

Palazzo Brando misafirlere Treviso merkezinde, Sile Nehri Bölge Doğa Parkı ve Passeggiata Lungo il Fiume Sile ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu rezidans Teatro Comunale ile 0,6 mi (1 km) ve Monumento ai Caduti delle Guerre ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Rezidansta belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 22 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu rezidansta ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu rezidansta etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
City Stüdyo
Room
Apart Daire
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Room
Apart Daire, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x