Porta Altinia

Treviso
Porta  Altinia Öne Çıkan Resim
Porta  Altinia Dış Mekan
Porta  Altinia Dış Mekan
Porta  Altinia Dış Mekan
Porta  Altinia İç Mekan
Image More +19 fotoğraf
Porta Altinia
Largo di Porta Altinia, 15 , Treviso

Treviso bölgesindeki Porta Altinia misafirlere tren/metro istasyonu bağlantılı, Passeggiata Lungo il Fiume Sile ile Sile Nehri Bölge Doğa Parkı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Teatro Comunale ile 0,3 mi (0,4 km) ve Monumento ai Caduti delle Guerre ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Porta Altinia misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu küçük otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Junior Stüdyo Süit
Room
Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x