Il Parco dei Principi

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Il Parco dei Principi Öne Çıkan Resim
Il Parco dei Principi İç Mekan
Il Parco dei Principi İç Mekan
Il Parco dei Principi Kahvaltı
Il Parco dei Principi Kahvaltı
Image More +33 fotoğraf
Il Parco dei Principi
52 Rue Sidi el Yamani Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Il Parco dei Principi misafirlere Marrakech (Medine) bölgesinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Mouassine Camisi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı riad otel Altıncı Muhammed Caddesi ile 1,7 mi (2,8 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,1 mi (3,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca riad otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu riad otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Süit, Havuz Manzaralı (Winston)
Room
Comfort Süit, Havuz Manzaralı (Talitha)
Room
Üç Kişilik Oda, Havuz Manzaralı (Yves)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Josephine)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı (Alain)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x