Pałac Brzezno

Prusice
Pałac Brzezno Genel
Pałac Brzezno Genel
Pałac Brzezno Genel
Pałac Brzezno Genel
Pałac Brzezno Öne Çıkan Resim
Image More +52 fotoğraf
Pałac Brzezno
Brzezno , Prusice

Prusice bölgesindeki Pałac Brzezno konaklamanızda, St. Jadwiga Tapınağı ile 12,8 mi (20,7 km) ve Trzebnica Kalesi ile 13,4 mi (21,6 km) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Trzebnica Belediye Sarayı ile 14,2 mi (22,9 km) ve Krajobrazowy Dolina Baryczy Parkı ile 25 mi (40,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 41 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, elektrikli su ısıtıcıları ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Apart Daire
Room
İki Ayrı Yataklı Oda (in a clubhouse)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x