Jasek Premium Hotel Wrocław

Psary
Jasek Premium Hotel Wrocław Genel
Jasek Premium Hotel Wrocław Genel
Jasek Premium Hotel Wrocław Genel
Jasek Premium Hotel Wrocław Genel
Jasek Premium Hotel Wrocław Öne Çıkan Resim
Image More +26 fotoğraf
Jasek Premium Hotel Wrocław
ul. Sułowska 39 , Psary

Jasek Premium Hotel Wrocław misafirlere Wroclaw (Psie Pole) bölgesinde, Milenyum Köprüsü ve Most Milenijny ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Quarter of Four Denominations ile 4,5 mi (7,3 km) ve University Church of the Blessed Name of Jesus ile 4,7 mi (7,5 km) mesafede.

Crystal yemek servisi için ideal, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

96 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Wroclaw bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 11384 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda (single occupancy)
Room
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x