Hotel Sleep Wroclaw

Wroclaw
Hotel Sleep Wroclaw Genel
Hotel Sleep Wroclaw Genel
Hotel Sleep Wroclaw Öne Çıkan Resim
Hotel Sleep Wroclaw Dış Mekan
Hotel Sleep Wroclaw Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Hotel Sleep Wroclaw
ul. Kominiarska 33 , Wroclaw

Hotel Sleep Wroclaw misafirlere Wroclaw (Psie Pole) bölgesinde, Milenyum Köprüsü ve Most Milenijny ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Słodowa Adası ile 4,6 mi (7,4 km) ve University Church of the Blessed Name of Jesus ile 4,7 mi (7,6 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Sleep ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 42 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca kuaför, otelde alışveriş ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı çıkış mevcuttur. Wroclaw bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2336 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda, Sigara İçilmez, Özel Banyo
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez (handicap accessible)
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Özel Banyo
Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Özel Banyo
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Özel Banyo
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x