Pakasai Resort

Güney Tayland, Ao Nang
Pakasai Resort Genel
Pakasai Resort Genel
Pakasai Resort Genel
Pakasai Resort Genel
Pakasai Resort Öne Çıkan Resim
Image More +101 fotoğraf
Pakasai Resort
88 Moo 3, T. Ao Nang, A. Muang Güney Tayland, Ao Nang

Pakasai Resort misafirlere Krabi bölgesinde, plaj yakınında, Ao Nang Plajı ve Nopparat Thara Plajı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel West Railay Plajı (Batı Railay Plajı) ile 1,8 mi (2,8 km) ve Doğu Railay Plajı ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Dalah Restaurant restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 104 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Açık havuz, spa küveti ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Krabi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 775 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Chalet
Superior
Superior Grand Room
Honeymoon
Honeymoon Chalet
Chalet
Chalet Suite
Ocean
Ocean Chalet Suite
Room
Premier Süit
Room
Premier Oda
Room
Grand Ocean Chalet Suite
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x