Ananta Burin Resort

Güney Tayland, Ao Nang
Ananta Burin Resort Genel
Ananta Burin Resort Genel
Ananta Burin Resort Genel
Ananta Burin Resort Öne Çıkan Resim
Ananta Burin Resort Dış Mekan
Image More +131 fotoğraf
Ananta Burin Resort
166 Moo 3, Tambon Ao Nang Güney Tayland, Ao Nang

Ananta Burin Resort size Krabi merkezinde, Nopparat Thara Plajı ve Ao Nang Plajı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Doğu Railay Plajı ile 6,4 mi (10,2 km) ve Khlong Muang Plajı ile 6,9 mi (11,1 km) mesafede.

Resort otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 2 havuz kenarı barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 75 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, ücretsiz su parkı ve yapay nehir mevcuttur. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Krabi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 1033 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Pool View
Deluxe
Deluxe Pool Access
Pool
Pool Access Fantasy
Room
Superior Room (no view)
Room
Deluxe Fantasy Pool View
Room
Family Fantasy
Room
Triple Fantasy
Room
Superior Super Kids (No View)
Room
Two Bedroom Family Pool View (Relaxing zone)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x