Anyavee Ao Nang Bay Resort

Güney Tayland, Ao Nang
Anyavee Ao Nang Bay Resort Öne Çıkan Resim
Anyavee Ao Nang Bay Resort Dış Mekan
Anyavee Ao Nang Bay Resort Dış Mekan
Anyavee Ao Nang Bay Resort Dış Mekan
Anyavee Ao Nang Bay Resort Kahvaltı
Image More +41 fotoğraf
Anyavee Ao Nang Bay Resort
31/3 Moo 2 Ao Nang Beach Güney Tayland, Ao Nang

Anyavee Ao Nang Bay Resort misafirlere Krabi bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Ao Nang Plajı ve Nopparat Thara Plajı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Doğu Railay Plajı ile 6,4 mi (10,2 km) ve Khlong Muang Plajı ile 6,9 mi (11,1 km) mesafede.

Water Lily restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 67 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 24-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) bulunmaktadır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Standard Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x