Kubu Petitenget

Lesser Sunda Islands, Petitenget
Kubu Petitenget Genel
Kubu Petitenget Genel
Kubu Petitenget Öne Çıkan Resim
Kubu Petitenget Dış Mekan
Kubu Petitenget İç Mekan
Image More +64 fotoğraf
Kubu Petitenget
Jalan Petitenget Gang Sunyi, No 10 Lesser Sunda Islands, Petitenget

Kubu Petitenget misafirlere Seminyak bölgesinde, plaj yakınında, TAKSU Bali Galerisi ve Desa Potato Head ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Seminyak Plajı ile 0,6 mi (1 km) ve Legian Plajı ile 3,4 mi (5,6 km) mesafede.

Otelin Endonezya mutfağı alanında uzman restoranı Kubu misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Villa, 1 Yatak Odası, Havuz Kullanımı
Room
Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x