Villa Khaleesi

Lesser Sunda Islands, Petitenget
Villa Khaleesi Genel
Villa Khaleesi Öne Çıkan Resim
Villa Khaleesi Dış Mekan
Villa Khaleesi Dış Mekan
Villa Khaleesi Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Villa Khaleesi
Gang Telaga Waja Lesser Sunda Islands, Petitenget

Bu villa misafirlere Seminyak bölgesinde, alışveriş bölgesinde, TAKSU Bali Galerisi ve Petitenget Hindu Tapınağı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Seminyak Plajı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Legian Plajı ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada özel havuz ve düz ekran televizyon mevcut. Misafirler için villada bir pillowtop/yastık üstlü yatak mevcuttur. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Presidential Villa, 3 Yatak Odası, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x