Pacific Palace Hotel

Riau Archipelago, Lubuk Baja
Pacific Palace Hotel Genel
Pacific Palace Hotel Genel
Pacific Palace Hotel Genel
Pacific Palace Hotel Öne Çıkan Resim
Pacific Palace Hotel Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Pacific Palace Hotel
JL Duyung Sei Jodoh Riau Archipelago, Lubuk Baja

Batam bölgesindeki Pacific Palace Hotel konaklamanızda Port Bay Feribot Terminali ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Maha Vihara Duta Maitreya Budist Tapınağı ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu spa olan otel Batam Centre Feribot Terminali ile 5,1 mi (8,2 km) ve Nagoya Tepesi Alışveriş Merkezi ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Golden Palace yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 180 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 spa küveti, gece kulübü ve sağlık kulübü mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Günü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, (ücretli) ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x