Batam Harbour Boutique Hotel & Spa

Riau Archipelago, Batam
Batam Harbour Boutique Hotel & Spa Genel
Batam Harbour Boutique Hotel & Spa Genel
Batam Harbour Boutique Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Batam Harbour Boutique Hotel & Spa Dış Mekan
Batam Harbour Boutique Hotel & Spa Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Batam Harbour Boutique Hotel & Spa
Komplek Citra Supermall Jl. Duyung Blok H No. 20-28 Riau Archipelago, Batam

Batam bölgesindeki Batam Harbour Boutique Hotel & Spa misafirlere okyanus kıyısında, Nagoya Tepesi Alışveriş Merkezi ve Batam City Square (BCS) Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel Batam Centre Marinası ile 10,3 km (6,4 mi) ve Batam Centre Feribot Terminali ile 10,3 km (6,4 mi) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Heliconia restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 39 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu vardır. Misafirler 3 kilometre içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Oda
Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit
Family
Family Tek Büyük Yataklı Oda, Birden Çok Yatak
Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit, 2 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Stüdyo
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Balkon
Room
Grand Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Deluxe)
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x