Batam Otelleri Ara

En uygun Batam otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Batam otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Batam Hakkında

Endonezya’nın Riau Adaları’nda yer alan Batam şehri, Bintan Adası'nın da batısında konumlanıyor. Endonezya’ya bağlı bir kent olsa da Batam aslında Singapur’a olan yakınlığı ile biliniyor. Doğası ve tropikal bitki örtüsünün göz alıcı güzelliği ile ziyaretçilerini karşılayan Batam’da konaklamak için bütçenize uygun bir tesis bulabilirsiniz.

Batam’da beş yıldızlı otellerin yanı sıra dört veya üç yıldızlı otellerde de kalabilirsiniz. Havuzlu, deniz manzaralı ya da butik olmak üzere çeşitli tesislerde konaklayabilir ya da tatil köylerini tercih edebilirsiniz. Merkezde ya da merkezden uzakta sakin bir otelde kalmak için otellerin sunduğu kriterleri gözden geçirebilirsiniz. Batam şehrinin sınır noktalarında bulunan tatil köyleri, özellikle doğayla iç içe bir tatil planlayanlar için alternatif olabilir. Batam şehir merkezinde bulunan beş yıldızlı onlarca otel sayesinde de en iyi şekilde ağırlanacağınızı söyleyebiliriz. Şehirdeki otellerin sunduğu ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, spa ve fitness merkezi, ücretsiz internet erişimi gibi seçeneklerle tatilin tadını çıkarabilirsiniz. Aynı zamanda açık büfe restoran ve alakart restoranda güney ülkesi Endonezya’nın farklı lezzetlerini tadabilir, tropikal iklimin egzotik kokteyllerini deneyimleyebilirsiniz.

Batam’daki otellerden kentin hemen hemen her noktasına kolayca ulaşabilirsiniz. Otellerin yakınında bulabileceğiniz farklı taşıma araçları ile adayı keşfe çıkabilir, tarihi ve doğal güzellikleri görebilirsiniz. Bazı otellerin misafirlerini belirli noktalara, özellikle ünlü alışveriş merkezlerine, ücretsiz araçla bıraktığını söyleyebiliriz. Aynı zamanda oteliniz, adanın uç noktalarına gitmek bir seçenek olan motosiklet kiralama ve taksi çağırma konusunda da size yardımcı olacaktır. Batam’daki otellerde İngilizce, Endonezce veya Çince konuşarak tesis çalışanlarıyla iletişim kurabilirsiniz.

Batam’da ulaşım genel olarak feribot seferleri ile gerçekleşiyor. Bu nedenle kentin birçok noktasında feribot iskelelerini görebilirsiniz. Otellerin yakın konumlandığı, sadece birkaç kilometre uzaklıkta bulunan bu iskelelere, özellikle Singapur’dan günlük olarak deniz otobüsleri sefer yapıyor. Batam şehir merkezinin 5 kilometre doğusunda bulunan Hang Nadim Havaalanı’na Jakarta’dan dönemsel olarak uçak seferleri gerçekleştiriliyor. Buraya ulaşmak için ise otelinizden bir taksi çağırmasını rica edebilir ya da kiralık bir araçla havalimanına gidebilirsiniz. Bazı oteller ücretli olarak havaalanı servisi sağlıyor. Kolay ve hızlı ulaşım olması açısından otelinizin sunduğu bu imkandan da faydalanabilirsiniz.