OZEN LIFE MAADHOO - All Inclusive

Güney Male Mercan Adası, Maadhoo
OZEN LIFE MAADHOO - All Inclusive Genel
OZEN LIFE MAADHOO - All Inclusive Genel
OZEN LIFE MAADHOO - All Inclusive Genel
OZEN LIFE MAADHOO - All Inclusive Genel
OZEN LIFE MAADHOO - All Inclusive Genel
Image More +77 fotoğraf
OZEN LIFE MAADHOO - All Inclusive
South Male Atoll Güney Male Mercan Adası, Maadhoo

OZEN LIFE MAADHOO - All Inclusive misafirlere Maadhoo bölgesinde, okyanus kıyısında ve Kandooma Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Maldives Islamic Centre ile 1,2 mi (2 km) ve Dolunay Plajı ile 7,3 mi (11,7 km) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için The Palms ideal; resort otelde yemek servisi yapan 5 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LED televizyon bulunan 95 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Tempur-Pedic yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra gece kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Private
Private Beach Villa
Private
Private Water Villa
Room
Villa, Plaj Manzaralı (With Pool)
Room
Villa (With Pool)
Room
Beach Pool Pavilion -2 Bedroom Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x