Fun Island Resort & Spa

Güney Male Mercan Adası, Bodufinolhu
Fun Island Resort & Spa Genel
Fun Island Resort & Spa Genel
Fun Island Resort & Spa Genel
Fun Island Resort & Spa Genel
Fun Island Resort & Spa Genel
Image More +38 fotoğraf
Fun Island Resort & Spa
South Male Atoll Güney Male Mercan Adası, Bodufinolhu

Fun Island Resort & Spa misafirlere Bodufinolhu bölgesinde, plajda ve Kandooma Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Maldives Islamic Centre ile 1,2 mi (2 km) ve Dolunay Plajı ile 7,3 mi (11,7 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için otelin denize sıfır restoranı Farivalhu Restaurant Main ideal, bahçe manzarası eşliğinde yemek servisi yapılıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x