Marina Bay Retreat And Spa

Güney Male Mercan Adası, Guraidhoo
Marina Bay Retreat And Spa Oda Düzeni
Marina Bay Retreat And Spa Oda Düzeni
Marina Bay Retreat And Spa Oda
Marina Bay Retreat And Spa Oda
Marina Bay Retreat And Spa Oda
Image More +9 fotoğraf
Marina Bay Retreat And Spa
Beach Road Hirigaa Building Güney Male Mercan Adası, Guraidhoo

Guraidhoo bölgesindeki Marina Bay Retreat And Spa misafirlere plajda, Olhuveli Plajı ile Kandooma Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı pansiyon Maldives Islamic Centre ile 1,2 mi (2 km) ve Paradise Adası Plajı ile 7,3 mi (11,8 km) mesafede.

Amore yemek servisi için ideal, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 odada kapalı özel spa küveti ve LED televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu pansiyonda ayrıca açık havuz sunulmaktadır. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Honeymoon
Honeymoon Stüdyo Süit
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Honeymoon Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x