OYO 669 B&B Today Hanoi

Kuzey Vietnam, Tay Ho
OYO 669 B&B Today Hanoi Öne Çıkan Resim
OYO 669 B&B Today Hanoi Dış Mekan
OYO 669 B&B Today Hanoi Dış Mekan
OYO 669 B&B Today Hanoi Dış Mekan
OYO 669 B&B Today Hanoi Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
OYO 669 B&B Today Hanoi
94 Tu Hoa Cong Chua Kuzey Vietnam, Tay Ho

OYO 669 B&B Today Hanoi misafirlere Hanoi (Tay Ho) bölgesinde, Batı Gölü yakınında ve Syrena Alışveriş Merkezi ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Hoan Kiem Gölü ile 2,7 mi (4,3 km) ve Ho Şi Min Mozolesi ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 10 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire
Çatı
Çatı Katı (Loft)
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x