7Fridays Westlake Hostel

Kuzey Vietnam, Tay Ho
7Fridays Westlake Hostel Genel
7Fridays Westlake Hostel Genel
7Fridays Westlake Hostel Genel
7Fridays Westlake Hostel Genel
7Fridays Westlake Hostel Öne Çıkan Resim
Image More +31 fotoğraf
7Fridays Westlake Hostel
22 Quang an tay ho Kuzey Vietnam, Tay Ho

7Fridays Westlake Hostel misafirlere Hanoi (Tay Ho) bölgesinde, Batı Gölü yakınında ve Syrena Alışveriş Merkezi ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Hoan Kiem Gölü ile 2,8 mi (4,6 km) ve Ho Şi Min Mozolesi ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Restoranda 7Fridays Westlake Hostel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

5 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Room
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için
Room
Deluxe Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x