Wild Lotus Hotel

Kuzey Vietnam, Tay Ho
Wild Lotus Hotel Genel
Wild Lotus Hotel Genel
Wild Lotus Hotel Genel
Wild Lotus Hotel Genel
Wild Lotus Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +31 fotoğraf
Wild Lotus Hotel
106 Xuan Dieu Tay Ho Kuzey Vietnam, Tay Ho

Wild Lotus Hotel misafirlere Hanoi merkezinde, Batı Gölü ve Syrena Alışveriş Merkezi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hoan Kiem Gölü ile 2,6 mi (4,3 km) ve Ho Şi Min Mozolesi ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sauna gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Şehir Manzaralı
Room
Superior Oda
Room
Süit, 2 Çift Kişilik Yatak, Göl Manzaralı
Room
Royal Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x