Ovenrose Villa

Güney Sri Lanka Sahili, Madampagama
Ovenrose Villa Öne Çıkan Resim
Ovenrose Villa Dış Mekan
Ovenrose Villa Dış Mekan
Ovenrose Villa İç Mekan
Ovenrose Villa İç Mekan
Image More +28 fotoğraf
Ovenrose Villa
21/7 galle road Urawattha Güney Sri Lanka Sahili, Madampagama

Ovenrose Villa konaklamanızda Madampagama merkezinde, Ambalangoda Plajı yakınında ve Akurala Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan pansiyon Ariyapala Maske Müzesi ile 2,9 km (1,8 mi) ve Doğal Ay Taşı Madeni ile 8,7 km (5,4 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve çocuk terliği bulunur. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 2 kapalı yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Royal
Royal Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Plaj Manzaralı, Denize Sıfır
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x