Ornos Blue

Decentralized Administration Of The Aegean, Ornos
Ornos Blue Öne Çıkan Resim
Ornos Blue Dış Mekan
Ornos Blue Dış Mekan
Ornos Blue Dış Mekan
Ornos Blue Dış Mekan
Image More +98 fotoğraf
Ornos Blue
Ornos Decentralized Administration Of The Aegean, Ornos

Ornos Blue misafirlere Mikonos bölgesinde, deniz kıyısında, Mikonos Yeni Limanı ve Ege Adaları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Mykonos Eski Limanı ile 2,3 mi (3,6 km) ve Paradise Beach ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 24 inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Ev, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı, Denize Bakan
Dört
Dört Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Residence
Residence with Jacuzzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x