Mykonos Essence - Adults Only

Decentralized Administration Of The Aegean, Ornos
Mykonos Essence - Adults Only Genel
Mykonos Essence - Adults Only Öne Çıkan Resim
Mykonos Essence - Adults Only Dış Mekan
Mykonos Essence - Adults Only Dış Mekan
Mykonos Essence - Adults Only Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Mykonos Essence - Adults Only
Ornos Decentralized Administration Of The Aegean, Ornos

Mykonos Essence - Adults Only misafirlere Mikonos bölgesinde, plaj yakınında, Mikonos Yeni Limanı ve Ege Adaları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ornos Plajı ile 0,2 mi (0,3 km) ve Mykonos Eski Limanı ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Mystic
Mystic Standard Double
Supreme
Supreme Double Partial Sea View
Divine
Divine Double, Sea/Pool View
Cryptic
Cryptic 5 Adults
Soulful
Soulful Triple Partial Sea View
Cryptic
Cryptic Standard Triple

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x