Orion Hotel Faliraki

Decentralized Administration Of The Aegean, Faliraki
Orion Hotel Faliraki Genel
Orion Hotel Faliraki Genel
Orion Hotel Faliraki Öne Çıkan Resim
Orion Hotel Faliraki Dış Mekan
Orion Hotel Faliraki Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Orion Hotel Faliraki
Kallithea Avenue Faliraki Decentralized Administration Of The Aegean, Faliraki

Orion Hotel Faliraki misafirlere Rodos merkezinde, Ege Adaları yakınında ve Faliraki Plajı ile yürüyerek 12 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Faliraki Su Parkı ile 1,4 mi (2,3 km) ve Rodos Limanı ile 8,9 mi (14,3 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Orion Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

109 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Comfort Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x