Original Douro Hotel

Northern Portugal, Peso da Regua
Original Douro Hotel Genel
Original Douro Hotel Öne Çıkan Resim
Original Douro Hotel Dış Mekan
Original Douro Hotel İç Mekan
Original Douro Hotel İç Mekan
Image More +44 fotoğraf
Original Douro Hotel
Rua dos Camilos,n115 Northern Portugal, Peso da Regua

Original Douro Hotel misafirlere Peso da Regua merkezinde, Casa do Douro yakınında ve Douro Müzesi ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Alameda dos Capitaes Parkı ile 0,3 mi (0,4 km) ve Solar do Vinho do Porto ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Original Douro Hotel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Süit,
Süit, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x