Dom Ruas Apartment

Northern Portugal, Peso da Regua
Dom Ruas Apartment Öne Çıkan Resim
Dom Ruas Apartment Dış Mekan
Dom Ruas Apartment Dış Mekan
Dom Ruas Apartment Dış Mekan
Dom Ruas Apartment Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Dom Ruas Apartment
669 Av. Dr. Manuel de Arriaga Northern Portugal, Peso da Regua

Bu apart daire misafirlere Peso da Regua merkezinde, Casa do Douro ve Alameda dos Capitaes Parkı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu daire Peso da Regua Bölgesi Kilisesi ile 0,6 mi (1 km) ve Solar do Vinho do Porto ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri her konaklamada bir kere verilmeketdir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede ayrıca ortak alanda televizyon, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x