Casa de São Domingos

Northern Portugal, Peso da Regua
Casa de São Domingos Öne Çıkan Resim
Casa de São Domingos Dış Mekan
Casa de São Domingos Dış Mekan
Casa de São Domingos Dış Mekan
Casa de São Domingos Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Casa de São Domingos
Avenida Diocese de Vila Real Nº821 Northern Portugal, Peso da Regua

Casa de São Domingos misafirlere Peso da Regua (Peso da Régua e Godim) bölgesinde, Duoro River ve Peso da Regua Bölgesi Kilisesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Casa do Douro ile 1 mi (1,6 km) ve Douro Müzesi ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x