Oriental Hotel North Legon

North Legon
Oriental Hotel North Legon Öne Çıkan Resim
Oriental Hotel North Legon Dış Mekan
Oriental Hotel North Legon Dış Mekan
Oriental Hotel North Legon İç Mekan
Oriental Hotel North Legon İç Mekan
Image More +20 fotoğraf
Oriental Hotel North Legon
Agbogba-Ashongman Road , North Legon

Oriental Hotel North Legon misafirlere Kuzey Legon bölgesinde, havaalanı yakınında ve Legon Botanik Bahçeleri ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Labadi Plajı ile 12,3 mi (19,8 km) ve Teshie Plajı ile 14,4 mi (23,2 km) mesafede.

La fete, Oriental Hotel North Legon misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x