Nabegyi Hotel

North Legon
Nabegyi Hotel Öne Çıkan Resim
Nabegyi Hotel Dış Mekan
Nabegyi Hotel Dış Mekan
Nabegyi Hotel Dış Mekan
Nabegyi Hotel Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Nabegyi Hotel
Agbogba - Ashongman Rd PO Box MD 1674 , North Legon

Kuzey Legon bölgesindeki Nabegyi Hotel konaklamanızda, Legon Botanik Bahçeleri ve Gana Üniversitesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Labadi Plajı ile 12,6 mi (20,4 km) ve Teshie Plajı ile 15,3 mi (24,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x