Grand Star Hotel

Accra
Grand Star Hotel Genel
Grand Star Hotel Genel
Grand Star Hotel Genel
Grand Star Hotel Genel
Grand Star Hotel Genel
Image More +42 fotoğraf
Grand Star Hotel
Atomic Energy, Haatso , Accra

Accra bölgesindeki Grand Star Hotel misafirlere tarihi bölgede, Gana Üniversitesi ve Birleşik Devletler Elçilik Binası ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Madina Pazarı ile 5,2 km (3,2 mi) ve Achimota Alışveriş Merkezi ile 8,5 km (5,3 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz, 24 saat açık spor salonu ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. 0 mil içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x