Orabel Suites

Decentralized Administration Of The Aegean, Agios Georgios
Orabel Suites Genel
Orabel Suites Öne Çıkan Resim
Orabel Suites Dış Mekan
Orabel Suites Dış Mekan
Orabel Suites İç Mekan
Image More +67 fotoğraf
Orabel Suites
Perivolos Decentralized Administration Of The Aegean, Agios Georgios

Orabel Suites misafirlere Santorini bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Perivolos Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Perissa Plajı ile 1,1 mi (1,8 km) ve Antik Thira ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

11 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Otelde sunulan masaj ve vücut bakımı ile yorgunluk atın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Süit (with Private Outdoor Jacuzzi)
Deluxe
Deluxe Süit (with Private Outdoor Jacuzzi)
Honeymoon
Honeymoon Süit (with Private Outdoor Jacuzzi)
Süit
Süit (Orabel Master Suite, Indoor Jacuzzi)
Romantic
Romantic Süit (with Private Outdoor Jacuzzi)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x